woensdag, augustus 27, 2008

Passie

Hoe het allemaal begon! Dan moet ik al ver terug gaan. Al toen ik klein was vond ik het leuk om mijn moeder te helpen met het versieren van de kerstboom en alles wat er bij hoorde. Ik ging mee naar de intratuin en andere winkels waar ze kerstdecoratie verkochten.


Met mijn eigen slaapkamer wist ik het ook wil. Ik wilde toen een nieuwe kamer, ik had een mooie grenen met blauwe kamer bij de ikea gezien. Dit was echt een bed waar je een bedstee van kon maken. Dus ik wilde op de zolder gaan slapen onder het schuine dak en daar een mooie bedstee. Helaas kon dit niet door gaan, wij kunnen niets weggooien dus er was geen plaats op de zolder. Al snel was ik ook van het idee af om de slaapkamer te kopen bij de ikea. Ik had een andere grenen slaapkamer gezien erg romantisch.


Deze werg het mijn kamer werd bordeaux met wit geverfd. de decoratie bestond uit rozen en engeltjes.. Romantischer kan toch bijna niet.



Toen leerde ik Dennis kennen, hij komt uit een familie waar iedereen volgens mij wel een keer een roze woonkamer heeft gehad en waar overal wel een beer in de woonkamer staat. Hij was dus wel wat gewend. Bij de kwantum zagen we mooie witte meubels in de aanbieding en Dennis had besloten om deze al te kopen en bij zijn moeder op de zolder op te slaan.


Ondertussen had ik het internet ontdekt en ik begon langzaam dingetjes te bestellen en mijn kamer langzaam aan steeds landelijker en brocanter te maken.



Eindelijk was het zover we hadden een appartementje gevonden en lang nadenken over wat ik allemaal wilde was er niet bij. Ik had al een map gemaakt met dingen uit oude ariadnes die ik graag wilde. De dag dat ik de sleutel kreeg ben ik ook gelijk begonnen met klussen en 2 weken later sliepen we voor de eerste keer in ons huisje.






In de tussentijd is er natuurlijk weer het een en ander veranderd, ik zie steeds weer nieuwe dingen en ben graag bezig in mijn huisje.

Om mijn passie te delen met andere en ik een klein webwinkeltje begonnen waar ik woonaccessoires verkoop die ik zelf maak. ooit hoop ik een keer dat mijn winkeltje uitgroeit tot een echte winkel. Zodat ik full-time bezig kan zijn met mijn passie!!!!


Veel liefs Chantal

donderdag, augustus 21, 2008

Welkom

Eindelijk is het dan zo ver, ik ben aangestoken en heb de Blog-koorst gevat.
Na een paar uurtjes werk kan ik mijn eerste bericht achterlaten, maar er is nog genoeg werk langzaam zullen er nieuwe foto's en andere gadgets verschijnen.
Ik zal proberen om mijn web-log up-to-date te houden zodat jullie samen met mij kunnen genieten van mijn passie's en ontwikkelingen in mijn huisje.

Liefs Chantal